Зі світлим святом Великодня!

Шановні вчителі, батьки та учні!

У переддень світлого свята Великодня ми щиро вітаємо Вас! Так сталося, що цей рік святкувати будемо в тісному колі своїх родин. Залишайтесь вдома! Ви матимете змогу більше поспілкуватися один з одним, сказати більше хороших слів один одному. Бажаємо Вам здоров’я міцного, бути успішними, бути щасливими, дбайливими до себе і гарно відсвяткувати Великдень!

Шановні вчителі! Період карантину робить Вас сильнішими, кризова ситуація дала можливість Вам розвивати свою педагогічну майстерність, вдосконалюватись, вчитися новому. Ви молодці!

Шановні батьки! У цей нелегкий час Ви теж, як і вчителі, маєте багато викликів від життя. Ми розуміємо, як Вам нелегко. Головне, що зараз потрібно усім нам, – не дозволити віддаленому навчанню зіпсувати стосунки учителів з батьками, батьків з дітьми!

Дорогі діти! Сумуємо за Вами! Але карантин закінчиться рано чи пізно, знову для Вас пролунає шкільний дзвінок, знову Ви зможете прийти в рідні стіни закладу освіти, сісти за свої парти, зустрітися з друзями, з однолітками, з вчителями. А як сумує за Вами наша їдальня зі своїми духмяними пиріжечками! А як чекають Вашого гомону великі спортивні зали, довгі коридори, шкільне подвір’я…Але все буде добре! Виставимо оцінки, випишемо табелі та свідоцтва, закінчимо цей навчальний рік, розпочнемо новий, і все буде добре!

Лише в єдності дітей, батьків і вчителів ми гідно вийдемо з карантину і все буде якнайкраще! Дякуємо за розуміння! 36, 6 усім нам!

З повагою, адміністрація школи


/Files/images/karantin/746A856F-91B5-4D27-AC2A-1A51697C1BDC.jpeg


Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.