В СЗШ № 253 під час свят вивчають англійську мову

/Files/images/ка.jpg Вже тисячі років у жовтні народи світу відзначають різні свята і фестивалі. «Halloween» - одне з найдавніших свят у світі, що прийшло до нас із Америки та Канади. Його історія налічує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони (богині рослин) і християнського "Дня всіх святих". У ньому дивним чином поєднуються кельтська традиція вшановування злих духів і християнська - поклоніння всім святим.

Сьогодні від стародавнього язичницького свята залишилися забавні традиції. У ніч із 31 жовтня на 1 листопада прийнято одягатися в костюми нечистої сили, влаштовувати маскаради і пригощатись цукерками.

Продовжуючи традиції літнього мовного табору, вчитель англійської мови СЗШ № 253 Цигикал Тетяна Володимирівна влаштувала святковий захід «Halloween». Адже, проводячи більше англомовних заходів, учні мають можливість весело та незвичайно поглиблювати свої знання з англійської мови.

На свято діти прийшли в різноманітних костюмах, виготовлених власноруч, дізналися про історію та традиції свята «Halloween». Присутні брали активну участь у логічних конкурсах, використовуючи свої знання з англійської мови. Демонстрували свої фізичні можливості під час змагань від Баби-Яги. Так у змаганні «Лімбо» діти, пританцьовуючи, проходили під мітлою, під час конкурсу «Black hat» - змагалися у вмінні кидати кільця на шляпу та весело танцювали з незвичайною медичною сестрою.

У кінці свята діти голосно крикнули «Trick or treat!» («Солодощі або життя!»), за що отримали багато смачних солодощів.

Веселі та щасливі діти розійшлись по домівках.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.