Свято «Щедрої осені» у СЗШ № 253

/Files/photogallery/1123/6LnH5X4QDyY.jpg Ось уже і жовтень на порозі… А на ланах все ще кипить робота: буряки, морква, капуста тощо. Турботливі господарі повинні зібрати весь урожай, щоб ніщо не пропало, адже не дарма народна мудрість каже: «Що восени ногою, те взимку рукою».

Учні СЗШ № 253 із завзяттям включились а проект "Щедра осінь". Чого тільки не було: і малюнки малювали, і поробки виготовляли, і стінгазети створювали, і вірші писали, і Осінь-чарівницю фотографували.

Під час проведення виставки поробок із природного матеріалу «Дарунки осені», жоден, хто роздивлявся витвори дітлахів, не залишився байдужим до робіт «Собачка пудель» (виготовленої із картоплі та цвітної капусти ученицею 3-А класу Кушкою Валерією), «Літачок» (виготовленого із кабачків та моркви учнем 4-Б класу Козачуком Артемом), «Весела сімейка» («сімейка» їжачків, зроблених ученицею 8-А класу Біленко Дар’єю).

Із захопленням переглянули також учні школи виставки малюнків та стінгазет «Золота осінь». Попереду виставка фоторобіт «Осінь-чарівниця» та робота поетичної вітальні «Пора року – Осінь Золота».

Отож, поки ще не торкнулися морози осінньої краси, гайда у ліс, на поле, у парк, де своїм чарівним пензлем попрацювала панянка Осінь!/Files/photogallery/1121/a3t5638CQh0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.