День миру у СЗШ № 253

Хай літають завжди журавлі,

Колоски видзвонюють налиті,

Ми за те, щоб був мир на землі

Для усіх дітей на цілім світі.

Щороку у другій половині вересня в день відкриття чергової сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй в усьому світі традиційно святкують Міжнародний День миру. Цього року цей день випав на 21 вересня.

До відзначення Дня миру долучились і учні СЗШ № 253. Старшокласники презентували стінгазети « Хай буде мир у кожній оселі!», в яких зазначалося, що мир на Землі є найголовнішою цінністю.

Молодші школярі на уроках трудового навчання виготовили з паперу голубів-миру, а ті, які відвідують групу продовженого дня, взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «З мрією в серці про мир в Україні».

А ось учні 3-Б, 8-А та 8-Б класів (класні керівники : Моляка Ольга Іванівна, Наглюк Тетяна Володимирівна, Нечипоренко Лілія Вікторівна): організували та провели флешмоб : восьмикласники утворили слова «Миру Мир», а учні початкової школи у вишиванках, з державним прапором та із кульками жовто-блакитного кольору стали у символічне коло - Земну кулю. Адже МИР – це найзаповітніше бажання усіх людей.

Завдяки таким заходам школярі намагались висловити своє бажання жити в мирному світі, щоб мир був на всій Землі!

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.